Empátia, széles körű tapasztalat, kedvező munkadíjak

Rólam

DSC08928-Edit

Majdnem 15 éves különböző jogi területeken szerzett tapasztalat után (egyetemi oktatás, kutatás, közigazgatás, ügyvédi iroda) politológus-közgazdász és európai uniós szakjogász képzettség mellett, 2016-ban döntöttem a saját ügyvédi praxis létrehozásáról. Az ügyvédi praxis előtt szerzett tudásom, szemléletem is szerves része maradt hivatásom gyakorlásának.

Szolgáltatásaimat magyar és angol nyelven nyújtom. Ügyeim az ingatlanjog, cégeljárás telrületére koncentrálódnak, így ezeken a területeken nagy rutinnal, magabiztosan tudom képviselni ügyfeleim érdekeit, folyamatosan nyomon követve a hatósági és banki követelményeket.

Tevékenységemet addig kívnám folytatni, amíg olyan szolgáltatást tudok nyújtani, ahol ügyfeleim számára is egyértelmű elhivatottságom.

Mindenki személyesen velem tud egyeztetni, ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívom! Minden ügyben feltárjuk, megbeszéljük, hogy érhető a legjobb megoldás a leghatékonyabban. Bár az én feladatom a felmerülő helyzetek jogi értelmezése, figyelek az emberi tényezőkre is, őszinteségem mellett arra is számíthatnak, hogy empátiával fordulok az ügyük felé, és az esetlegesen felmerülő stresszes helyezeteket is igyekszem enyhíteni.

Véleményeket olvashatnak rólam facebook oldalamon és a google-on is, és természetesen a közös munka után Önök is értékelhetnek.

Kedvező, átlátható, fix munkadíjakkal dolgozom, a leggyakoribb megbízási díjakat közzéteszem a honlapon, így már a honlap látogatásakor is tisztában lehetnek azzal, hogy milyen ügyvédi munkadíjjal számolhatnak, ha engem választanak. A közzétett díjak mindig naprakészek!

Dr. Jáger Krisztina ügyvéd

Ügyfeleim véleménye

ÚJ CÍM

GAMMA Irodaház - 1119 Budapest, Petzvál József utca 56, földszint, 3-as iroda

Email

jager.krisztina@jagerugyved.eu

Telefonszám

06 30 880 3967

Ezt a honlapot Dr. Jáger Krisztina Ügyvédi Iroda, ügyvédi kamarai nyilvántartási száma: 5145 tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályoknak és belső szabályzatoknak megfelelően, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak meg. > Adatvédelem