dr. Jáger Kirsztina ügyvéd - Ingatlanjog - Profi szerződések, vételártól független, fix munkadíjak
Design vector created by freepik - www.freepik.com

Profi szerződések, vételártól független, fix munkadíjak

Ingatlanjog

Mivel napi szinten képviselem ügyfeleimet ingatlanügyletekben, hatékonyan és széleskörű, naprakész tudással tudom segíteni adásvétel, ajándékozás, társasház alapítás, használati megosztás készítése során.

Legtöbbünk nem vásárol rendszeresen ingatlant, kivételes eseménynek számít életünkben, így általában az örömteli esemény feszültséget is hordoz. Ez természetes. Bátran osszák meg velem kérdéseiket, aggodalmaikat! Segít, ha megnyugtató válaszokat kapnak, és kellő körültekintéssel meg tudjuk előzni a későbbi problémakat. Találunk megoldást!

Szolgáltatásom teljes körű a kezdeti tanácsadástól kezdve a földhivatali eljárásáig, a teljes folyamat során számíthatnak rám az ügy lezárultáig. Mindenkire kellő figyelmet szentelek, hisz ezeknek az ügyleteknek komoly tétje van. Minden esetben megbeszelém ügyfeleimmel az ügylet hátterét, feltárva az esetleges kockázatokat. Indokolt esetben a vételár részben vagy egészben ügyvédi letétbe helyezésére is lehetséges.

Kiemelt hangsúlyt fektetek az illeték jogszerű mérséklésének lehetőségeire, azok átbeszélésére. A díjaim magukban foglalják a NAV-val való egyeztetést is az illetékkiszabási eljárás során, amennyiben szükségessé válik.

Az ingatlanügyletek során szerzett jelentős tapasztalat lehetővé teszi, hogy a szerződéseket gyorsan, rövid határidővel, nagyon kedvző díj mellett tudjam elkészíteni. A közzétett fix díjak mindig aktuálisak és garantáltak.

Ingatlan adásvétel, Előszerződés, Ajándékozás, Haszonélvezeti jog alapítása / törlése, Használati megosztási szerződések, Meghatalmazás, Társasház alapítás (albetétesítés), Alapítóokirat módosítás, Bérleti szerződések

Teljes körű ügyintézés

Kapcsolatfelvételtől földhivatali benyújtásig akár egy hét alatt

1. Kapcsolatfelvétel
Az ügy sajátosságainak megbeszélése, tanácsadás, illetékoptimalizáció.
2. Adatbekérés
Adatlapom minden lényeges információt tartalmaz arra nézve, hogy mi szükséges az adásvételhez, a tervzet ez alapján készül.
3. Tervezet
Rövid határidővel megküldöm a tervezetet, amit elsősorban emailen leegyeztetünk a felekkel.
4. Aláírás
Egyeztetett időpontban jellemzően az irodámban kerül sor a szerződéskötésre, ami kb. egy órát vesz igénybe. Ekkor találkozunk személyesen. Szükség esetén máshol is, vagy skype-on keresztül is történhet az aláírás.
5. Földhivatal
Földhivatali ügyintézés, B400-as nyomtatványok benyújtása, letétbe helyezett okiratok kezelése.

Ügyfeleim véleménye

ÚJ CÍM

GAMMA Irodaház - 1119 Budapest, Petzvál József utca 56, földszint, 3-as iroda

Email

jager.krisztina@jagerugyved.eu

Telefonszám

06 30 880 3967

Ezt a honlapot Dr. Jáger Krisztina Ügyvédi Iroda, ügyvédi kamarai nyilvántartási száma: 5145 tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályoknak és belső szabályzatoknak megfelelően, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak meg. > Adatvédelem