dr. Jáger Kirsztina ügyvéd - Cégalapítás és módosítás
Design vector created by freepik - www.freepik.com

Egyszerű, gyors, hatékony

Cégalapítás és módosítás

A cégalapítás és változásbejegyzés területén számottevő tapasztalattal rendelkezem. Az ügyeket és a cégeljárás során a képviseletet rövid határidővel tudom vállalni. Felmerülő kérdésekkel kapcsolatban telefonon és emailen is elérnek ügyfeleim, mindenkinek gyorsan válaszolok, ügyfeleim a teljes folyamat során személyesen velem vannak kapcsolatban, minden kérdésükre ügyvéd válaszol. Új cég alapításánál feltétlenül érdemes könyvelővel is konzultálni az adzózási rezsim megválasztásáról.

Online cégalapítás

Cégalapítás már online is lehetséges, bárhonnan, kényelmesen, papír- és utazás mentesen, amennyiben rendelkezik ügyfélkapuval.

Teljes körű ügyintézés

Kapcsolatfelvételtől cégbítósági benyújtásig akár egy hét alatt

1. Kapcsolatfelvétel
Az ügy sajátosságainak megbeszélése, tanácsadás.
2. Adatbekérés
Adatlapom minden lényeges információt tartalmaz arra nézve, hogy milyen adatok szükségesek az eljárás során
3. Aláírás
Egyeztetett időpontban jellemzően az irodámban kerül sor az aláírásra, ahol minden tagnak és az ügyvezetőnek meg kell jelennie. Ekkor találkozunk személyesen. Szükség esetén máshol is, vagy skype-on keresztül is történhet az aláírás.
4. Cégbíróság
Iratok elektronikus benyújtása, a bejegyzés továbbítása az ügyfeleknek.

ÚJ CÍM

GAMMA Irodaház - 1119 Budapest, Petzvál József utca 56, földszint, 3-as iroda

Email

jager.krisztina@jagerugyved.eu

Telefonszám

06 30 880 3967

Ezt a honlapot Dr. Jáger Krisztina Ügyvédi Iroda, ügyvédi kamarai nyilvántartási száma: 5145 tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályoknak és belső szabályzatoknak megfelelően, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak meg. > Adatvédelem